Τα καλυτερα χαπια για μαλλια

VitaHairMax για μαλλια

50% έκπτωση
9.7

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

9.6/10

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

9.9/10

Η βιταμίνη Β8

9.1/10

Η βιταμίνη Ε

10.0/10

Pros

  • Βελτιώστε τη συνολική υγεία και αυξήστε τη δύναμη των μαλλιών
  • Βιταμίνη B8 και B9: Είναι δύο βιταμίνες που θα σταματήσουν την πτώση χάρη στην ενέργειά τους στο θυλάκιο των μαλλιών.
  • Βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β-6, φολικό οξύ, βιταμίνη Β-12, βιοτίνη, παντοθενικό οξύ, ιώδιο, ψευδάργυρος, χολίνη, ινοσιτόλη, ως ενεργές βιταμίνες και μέταλλα

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής και χαπια για μαλλια

Το τρίχωμα είναι ένα γκουρμέ: για να κατασκευαστεί, πρέπει να τραφεί. Και η κερατίνη της, το βασικό στοιχείο των ινών μαλλιών, χρειάζεται βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ορυκτά για να αναπτυχθεί. Μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και μια καλή υγιεινή της ζωής παραμένουν η βάση για μια όμορφη, υγιή, λαμπερα και γεμάτα μαλλιά. Αλλά αν τα μαλλιά σας εμφανίζουν σημεία αδυναμίας, η προσθήκη χαπια για μαλλια  και ενός συμπληρώματος διατροφής ή μιας θεραπείας με βιταμίνη μπορεί να βελτιώσει την κατάστασή τους, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση της έλλειψης ζωτικότητας λόγω προσωρινής κόπωσης ή απώλειας μαλλιών. Αυτές οι προσλήψεις θα επηρεάσουν τόσο τον τόνο όσο και την εμφάνιση των τριχών.

Συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών ουσιών. Έχουν θρεπτική ή φυσιολογική επίδραση, μερικές φορές μόνες τους, μερικές φορές συνδυασμένες. Μπορούν επομένως να περιέχουν θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες και ανόργανα συστατικά), αλλά όχι μόνο. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν επίσης να περιέχουν φυτά, θρεπτικές ή φυσιολογικές ουσίες (λιπαρά οξέα, κυστεΐνη κ.λπ.), παραδοσιακά συστατικά (βασιλικός πολτός…), πρόσθετα και τα υποστηρίγματά τους. Τα περισσότερα από τα συμπληρώματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για τα μαλλιά περιέχουν περίπου τα ίδια συστατικά: βιταμίνη Β6, σιδήρου, ψευδαργύρου και θειούχων αμινοξέων όπως η κυστίνη και η μεθειονίνη. Πωλούνται ως καψάκια που λαμβάνονται μία ή δύο φορές την ημέρα για αρκετούς μήνες, κατά προτίμηση κατά την ώρα του πρωινού. Σήμερα, τα διαιτητικά συμπληρώματα δεν επιτρέπεται πλέον να φέρουν τον ισχυρισμό “κατά της πτώσης” πάνω στη συσκευασία τους, ενώ οι λοσιόν μπορούν να το κάνουν ή τα σαμπουάν κατά της πτώσης. Πολλές μάρκες, όπως τρίχες και καρφιά Forcapil, Arkopharma, Biotine με λάδι καρύδας, Nutravita ή Biotine 10.000 μg, πουλάνε συμπληρώματα “turnkey” για μαλλιά, ειδικά σε δοσολογία και εύχρηστα. Εάν προτιμάτε μεμονωμένα συμπληρώματα διατροφής, ορισμένα από αυτά προτιμούνται εάν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά. Ψευδάργυρος Στην οικογένεια των ιχνοστοιχείων, ο ψευδάργυρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά: αυτό το αντιοξειδωτικό βοηθά στην στερεοποίηση της κερατίνης των τριχών, προσκολλώντας τις πρωτεΐνες μεταξύ τους.

 

Και βιταμίνες για μαλια

Οι βιταμίνες είναι επίσης πολύ χρήσιμες για τη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών σας. Η θεραπεία με βιταμίνη διάρκειας τριών μηνών μπορεί να ενισχύσει την αντίσταση στα μαλλιά και την ανάπτυξη και τη μέτρια έκκριση σμέντας των σμηγματογόνων αδένων. Μπορεί επίσης να επουλώσει το dandruff και να βοηθήσει στην ενυδάτωση των μαλλιών που είναι πολύ ξηρές.

Διαβάστε περισσότερα :

Leave a Comment

7 − 1 =