ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΧΑΣΙΚΜΟ ΚΙΛΩΝ

O SLIM ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΑΣΙΚΜΟ ΚΙΛΩΝ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ
9.4

ένα συμπλήρωμα πολλών συστατικών με βατόμουρο

9.5/10

ρίζας τζίντζερ και εκχύλισμα ρίζας σκόρδου

8.9/10

η μέση απώλεια βάρους στην ομάδα συμπληρωμάτων

9.1/10

Αποδεδειγμένα συστατικά απώλειας βάρους.

10.0/10

Κάψτε περισσότερες θερμίδες με ηρεμία.

9.5/10

Pros

  • Ενισχύει το μεταβολισμό και προωθεί την καύση λίπους.
  • Στην ουσία, ισχυρίζεται ότι λειτουργεί αυξάνοντας ελαφρώς τη θερμοκρασία του σώματός σας, βοηθώντας σας να κάψετε περισσότερες θερμίδες σε ηρεμία.
  • διατίθεται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, για να αποθαρρύνει τα πλαστά προϊόντα.
  • Η υποστήριξη μέσω email επισημαίνεται σαφώς και ανταποκρίνεται γρήγορα σε ερωτήματα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απώλεια βάρους; Ή θα θέλατε να χάσετε κιλα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ετοιμαστείτε για γρηγορο χασιμο κιλων.

Οι συμβατικές μας ιδέες για την απώλεια βάρους – τρώνε λιγότερο, κινούνται περισσότερο – απαιτούν πολλή θέληση. Μετρώντας θερμίδες, ασκώντας για ώρες καθημερινά και προσπαθώντας να αγνοήσετε την πείνα σας; Στο GreeceReviews, πιστεύουμε ότι αυτό είναι περιττό πόνο και πιθανότατα χάσιμο χρόνου και πολύτιμης ενέργειας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ  ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τελικά οι άνθρωποι συχνά παραιτούνται. Η υπερβολική εστίαση στη μέτρηση θερμίδων σίγουρα δεν έχει κάνει πολλά για να αντιστρέψει την τρέχουσα επιδημία παχυσαρκίας.  Ευτυχώς υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Η κατώτατη γραμμή? Οι θερμίδες δεν είναι τα μόνα πράγματα που μετρούν στην απώλεια βάρους. Το βάρος σας ρυθμίζεται επίσης ορμονικά. Εάν μειώσετε την πείνα σας και τα επίπεδα της ορμόνης αποθήκευσης λίπους, ινσουλίνης, πιθανότατα θα έχετε ευκολότερο χρόνο να χάσετε υπερβολικό βάρος

 

Να τρώτε πάντα αρκετά

Ωστε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι, ειδικά στην αρχή της διαδικασίας απώλειας βάρους. Κάνοντας αυτό σε δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων σημαίνει ότι το λίπος που τρώτε θα καίγεται ως καύσιμο από το σώμα σας, καθώς τα επίπεδα της ορμόνης ινσουλίνης αποθήκευσης λίπους μειώνονται.

Θα γίνετε μηχανή καύσης λίπους. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να χάσετε υπερβολικό βάρος, συχνά χωρίς δυσκολια.

Εξακολουθείτε να φοβάστε τα κορεσμένα λιπαρά; Ίσως θέλετε να το ξανασκεφτείτε. Ο φόβος του κορεσμένου λίπους βασίζεται σε θεωρίες που δείχνουν πρόσφατες μελέτες ότι είναι λανθασμένες.

Το βούτυρο, η μπριζόλα και η κρέμα είναι εκλεκτά τρόφιμα. Ωστόσο, μπορείτε να τρώτε κυρίως ακόρεστα λιπαρά (π.χ. ελαιόλαδο, αβοκάντο, λιπαρά ψάρια) εάν προτιμάτε. Αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί μεσογειακή δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και λειτουργεί πολύ καλά

Το να τρώτε όταν πεινάτε σημαίνει επίσης κάτι άλλο: εάν δεν είστε πεινασμένοι, πιθανότατα δεν χρειάζεται να φάτε ακόμα. Όταν κάνετε δίαιτα κετο, μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά τα αισθήματα της πείνας και του κορεσμού σας. Μη διστάσετε να φάτε όσες – ή λίγες – φορές την ημέρα, όπως πιστεύετε ότι είναι κατάλληλος για εσάς.

Μερικοί άνθρωποι τρώνε τρεις φορές την ημέρα και περιστασιακά σνακ στο μεταξύ (σημειώστε ότι το συχνό σνακ μπορεί να σημαίνει ότι θα επωφεληθήκατε από την προσθήκη πρωτεΐνης ή λίπους στα γεύματά σας). Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το συχνό σνακ δεν είναι σοφό όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. 16 Μερικοί άνθρωποι τρώνε μόνο μία ή δύο φορές την ημέρα και ποτέ δεν σνακ. Ό, τι δουλεύει για εσάς. Απλά φάτε όταν πεινάτε.

Leave a Comment

15 − five =