ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Συμπληρωμα διατροφης για αρθρωσεις

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ %
9.5

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

9.6/10

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

9.9/10

Ένα δίδυμο φυτών, για μια ολοκληρωμένη δράση

9.3/10

Πηγή λιπαρών οξέων EPA και DHA

9.0/10

Ο παγκόσμιος ηγέτης στα βιολογικά εκχυλίσματα

9.5/10

Pros

  • Η ΚΟΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ: για τον τερματισμό του πόνου και με φυσικό τρόπο είναι δυνατόν.
  • Η φόρμουλα μας βασίζεται σε μια αυστηρή επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων για να σας προσφέρουμε ένα πιο ολοκληρωμένο προϊόν που δρα σε βάθος
  • Το συμπλήρωμά μας παρασκευάζεται με τον καθαρότερο δυνατό τρόπο: είναι χωρίς ΓΤΟ, χωρίς στεατικό, χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη και χωρίς συνθετικά έκδοχα.
  • Αυστηροί έλεγχοι εγγυώνται άψογη ποιότητα.

Συμπληρώματα για τις αρθρώσεις

Για την προστασία των αρθρώσεων χρησιμοποιήστε  συμπληρωματα διατροφης για αρθρωσεις.  Οι αρθρώσεις καλύπτονται με χόνδρους ιστους γύρω τους: οπως οι μύες, τένοντες, σύνδεσμοι… Οι καλοί μύες διασφαλίζουν την καλή σταθερότητα των αρθρώσεων σας.

Douleurs Articulaires, Arthrite Et Problèmes Tendineux. Un Homme Touchant Nee Au Point De Douleur | Photo Premium

Η διαχείριση της σωματικής σας δραστηριότητας είναι απαραίτητη. Η υπερβολική σωματική δραστηριότητα οδηγεί σε φθορά, αλλά η σωστή διαχείριση θα σας βοηθήσει να προστατέψετε και να αποτρέψετε διαστρέμματα και εξάρσεις. Η σωματική δραστηριότητα βοηθά επίσης στη διατήρηση του υγιούς βάρους σας. Στην πραγματικότητα, το υπερβολικό βάρος παίζει καθοριστικό ρόλο στους μηχανισμούς φθοράς των αρθρώσεων και ειναι πολυ πιθανό να χρειαστεί να παρετε συμπληρωματα διατροφης για αρθρωσεις.

ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Περιέχουν δραστικά συστατικά με πολύτιμα οφέλη για τις αρθρώσεις σας. Το κουρκούμη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και διατηρεί την κινητικότητα και την ευελιξία των αρθρώσεων. Πολύ δημοφιλές στους αθλητές, το νύχι του διαβόλου είναι ένα φυτό που προέρχεται από τη Νότια Αφρική και χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με την οστεοαρθρίτιδα. Αυτά τα φυσικά δραστικά συστατικά μπορούν επίσης να σας προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση σε καθημερινή βάση με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής για τις αρθρώσεις.

Τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά στη μείωση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας. Τα δραστικά συστατικά που περιέχουν μπορούν να δράσουν είτε αποτρέποντας τον εκφυλισμό του χόνδρου είτε περιορίζοντας την παραγωγή προφλεγμονωδών μορίων. Και στις δύο περιπτώσεις, τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι γενικά θετικά.

 

ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Στην ιδανική περίπτωση, ένα συμπλήρωμα διατροφής για αρθρωσεις περιέχει αντιφλεγμονώδη μόρια, αντιοξειδωτικά για την καταπολέμηση της γήρανσης των ιστών και αναλγητικές αρχές για τη μείωση του πόνου. Στην ιδανική περίπτωση, τα συμπληρώματα διουρητικών μπορεί επίσης να είναι ευεργετικά επειδή αποτρέπουν τη συσσώρευση τοξινών που μπορούν να επιδεινώσουν τον πόνο. Μερικά συμπληρώματα αρθρώσεων όπως το Flexumgel είναι σχετικά πλήρη.

 

Συμβουλές σε περίπτωση πόνου στις αρθρώσεις

Όταν είναι ήπια, μπορούν να ληφθούν φάρμακα παρακεταμόλης για να τα ανακουφίσουν ή, εάν δεν λειτουργούν, μπορούν να δοκιμαστούν φάρμακα με ιβουπροφαίνη.

Εάν ο πόνος προκαλείται από διάστρεμμα ή τενοντίτιδα, η άρθρωση πρέπει πρώτα να ξεκουραστεί και μετά, μετά από μερικές ημέρες, σταδιακά να τεθεί ξανά σε λειτουργία. Για να ηρεμήσουμε τον πόνο, μπορούμε επίσης να στραφούμε στη θεραπεία θερμότητας, ειδικά στο κρύο.

Εάν ο πόνος οφείλεται στην οστεοαρθρίτιδα, υπάρχουν δύο στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του: η άσκηση και η απώλεια βάρους. Το περπάτημα, το κολύμπι ή η προπόνηση με βάρη χτίζει τους μύες και συντηρεί τις αρθρώσεις. Η απώλεια βάρους σημαίνει λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις του γόνατος και του ισχίου, κάτι που είναι ευεργετικό σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας.

Μην διστάσετε να επωφεληθείτε από τις συνεδρίες φυσικοθεραπείας ή ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας για θεραπείες σπα. Είναι πολύτιμα βοηθήματα σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας.

 

Διαβάστε περισσότερα :

Leave a Comment

twelve + 15 =