Πως να απαλλαγω απο την προστατιτιδα

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ
9.4

χρόνια προστατίτιδα

9.8/10

οξεία βακτηριακή προστατίτιδα

9.5/10

χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα

9.0/10

ασυμπτωματική φλεγμονώδης προστατίτιδα

9.1/10

Pros

  • Η προστατίτιδα μπορεί να εμφανιστεί σε άνδρες οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας. επηρεάζει το 10 έως 15 τοις εκατό του ανδρικού πληθυσμού
  • Απαραίτητο για τη γονιμότητα ενός άνδρα Ο αδένας περιβάλλει την ουρήθρα στο λαιμό της ουροδόχου κύστης.
  • Πόνος στην ουρήθρα κατά τη διάρκεια ή μετά την ούρηση.

Όλοι οι άνδρες έχουν προστάτη. Ο προστάτης δημιουργεί σπέρμα, το υγρό που μεταφέρει το σπέρμα. Εάν κάτι προκαλεί πρήξιμο, ή φλεγμονή, έχετε αυτό που ονομάζεται «προστατίτιδα». Το ερώτημα είναι το εξής: πως θα απαλλαγω απο την προστατιτιδα

Η προστατίτιδα δεν είναι καρκίνος και δεν προκαλεί καρκίνο.

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη θεραπεία. Οι άνδρες παρουσιάζουν προστατίτιδα για πολλούς διαφορετικούς λόγους και οι γιατροί δεν τους καταλαβαίνουν όλα.

Ο γιατρός σας θα προσπαθήσει να μειώσει τα συμπτώματά σας και να μειώσει τον πόνο σας. Οι θεραπείες που θα λάβετε εξαρτώνται από τον τύπο της προστατίτιδας που έχετε. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Φάρμακο για προστατίτιδα

Αντιβιοτικά. Εάν μια βακτηριακή λοίμωξη σας προκαλεί σοβαρά συμπτώματα, ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να πάτε πρώτα στο νοσοκομείο και να πάρετε αντιβιοτικά μέσω IV.

Μπορεί να χρειαστεί να τα πάρετε από το στόμα για έως και ένα μήνα.

Εάν τα συμπτώματά σας συνεχίσουν να επανέρχονται, ο γιατρός σας μπορεί να σας προτείνει να παραμείνετε σε χαμηλή δόση αντιβιοτικών μακροπρόθεσμα.

Άλφα-αποκλειστές. Αυτά τα φάρμακα βοηθούν στη χαλάρωση τμημάτων του ουροποιητικού συστήματος. Η λήψη τους μπορεί να κάνει το κατούρημα λιγότερο επώδυνο.

Μη στεροειδείς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες. Η ανακούφιση από τον πόνο χωρίς συνταγή μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και του πρήξιμου

Φάρμακο για τον πόνο. Τα αντικαταθλιπτικά ή τα αντιεπιληπτικά φάρμακα είναι μόνο δύο τύποι φαρμάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του μακροχρόνιου πόνου στον προστάτη.

Συμπληρώματα. Η κουερσετίνη, μια φυσική ένωση που βρίσκεται στα φυτά, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή σε ορισμένους άνδρες που έχουν προστατίτιδα. Ένα εκχύλισμα γύρης που ονομάζεται cernilton μπορεί επίσης να βοηθήσει. Φροντίστε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε συμπληρώματα ή φυτικά φάρμακα. Θα μπορούσαν να κάνουν άλλα φάρμακα που παίρνετε να μην λειτουργούν επίσης.

Φάρμακα που βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία. Είναι συνηθισμένο η προστατίτιδα να οδηγεί σε προβλήματα με τη σεξουαλική σας ζωή. Εάν έχετε πρόβλημα να πάρετε ή να διατηρήσετε στύση, ο γιατρός σας μπορεί να σας συνταγογραφήσει φάρμακο όπως το sildenafil (Viagra) για να σας βοηθήσει.

Άλλες θεραπείες προστατίτιδας

Σε κάποιο σημείο, μπορεί επίσης να χρειαστείτε μία από τις ακόλουθες θεραπείες:

Καθετήρας ούρων. Εάν δεν μπορείτε να κατουρήσετε, μια νοσοκόμα μπορεί να εισάγει έναν εύκαμπτο σωλήνα στην ουρήθρα σας (ο σωλήνας που αφαιρεί τα ούρα από το σώμα σας) για να αποστραγγίσει την ουροδόχο κύστη σας.

Leave a Comment

four + five =